banner naskotika
Η φωτογραφία που χρησιμοποιείται στην αφίσα είναι από εκδήλωση του ΚΕΘΕΑ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ για την Παγκόσμια Ημέρα κατά των Ναρκωτικών

Μεγάλη συγκέντρωση νεολαίας στις 9 Μάη με ομιλητή τον Δημήτρη Κουτσούμπα

Η ΚΝΕ απευθύνει κάλεσμα στήριξης και συμπόρευσης με το ΚΚΕ σε όλους τους νέους και τις νέες:

Που δεν έχουν εμπιστοσύνη στην Ευρωπαϊκή Ένωση των μνημονίων και της διαρκούς ανασφάλειας.

Που ζουν χειρότερα από ό,τι ζούσαν παλιότερα οι γονείς τους.

Που εξοργίζονται με τις εικόνες φρίκης από τους πολέμους του ΝΑΤΟ και της ΕΕ, για τα συμφέροντα μιας χούφτας κηφήνων. Αποτέλεσμα αυτών των πολέμων είναι οι εκατομμύρια πρόσφυγες, η μετατροπή της χώρας μας σε αποθήκη ψυχών και του Αιγαίου σε υγρό τάφο.

Που αγανακτούν να είμαστε έρμαια μιας πυρκαγιάς, μιας ισχυρής βροχής, επειδή για την ΕΕ και τις κυβερνήσεις της η προστασία της ανθρώπινης ζωής αποτελεί κόστος!

Που δεν ανέχονται να βαφτίζονται από τον Τσίπρα "προοδευτικά" τα κολλητηλίκια με τον ακροδεξιό Τραμπ, η συμφωνία με τα πολεμικά σχέδια των ΝΑΤΟ - ΗΠΑ - ΕΕ.

Που δεν ανέχονται τους φασίστες - ρατσιστές και τις σάπιες ιδέες τους, οι οποίες φουντώνουν από την πολιτική ΕΕ - κυβερνήσεων και ενισχύονται από μεγάλα συμφέροντα.

Που βρεθήκαμε πλάι - πλάι στους αγώνες για μόρφωση, δουλειά και ζωή με σύγχρονα δικαιώματα.

Που απογοητεύτηκαν από την κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ και δεν έχουν καμία εμπιστοσύνη στη ΝΔ και στα κόμματα του συστήματος.

Ελάτε να κάνουμε ένα αποφασιστικό βήμα μπροστά!

Πρόοδος σημαίνει σύγκρουση με το σύστημα, την ΕΕ και τις κυβερνήσεις που τους στηρίζουν!

Για να κερδίσουμε τη ζωή που μας αξίζει!

Πρόοδος σήμερα σημαίνει αγώνας για την Ελλάδα και την Ευρώπη του Σοσιαλισμού!

Η 9η Μάη είναι η μέρα που σηματοδοτεί τη νίκη!

9 Μάη 1945: Μέρα λήξης του Β' Παγκοσμίου ιμπεριαλιστικού Πολέμου. Οι ναζί παραδίδονται άνευ όρων. Η 9η Μάη καθιερώνεται ως μέρα της Αντιφασιστικής Νίκης των Λαών! Αποδείχτηκε πως, όταν οι λαοί θέλουν, μπορούν να νικήσουν και τον φαινομενικά πιο ισχυρό αντίπαλο!

Θέλοντας να διαγράψει τη μνήμη, η Ευρωπαϊκή Ένωση έχει καθιερώσει την 9η Μάη ως "μέρα της ΕΕ"! Της ΕΕ που φτιάχτηκε για να εξασφαλίσει ότι οι πλούσιοι θα γίνονται πλουσιότεροι και οι φτωχοί φτωχότεροι! Πώς θα μπορούσαν, άλλωστε, να γιορτάζουν την ΕΕ οι 16,6 εκατ. άνεργοι, οι 4,1 εκατ. άστεγοι, τα 113 εκατ. που ζουν κάτω από το όριο της φτώχειας, το 10,2% των μαθητών που αναγκάζεται να εγκαταλείψει το σχολείο, όλοι οι λαοί της Ευρώπης που ζουν με μνημόνια διαρκείας, μέσα στην ανασφάλεια;

Στις 9 Μάη δεν γιορτάζουμε γι' αυτούς που μας κλέβουν τη ζωή! Όσο και να προσπαθεί η ΕΕ και οι κυβερνήσεις της να διαστρεβλώσουν την Ιστορία, να ενισχύσουν ακροδεξιές - φασιστικές δυνάμεις και να εξισώσουν τον κομμουνισμό με τον φασισμό, η αλήθεια είναι μία: Ο Κόκκινος Στρατός τσάκισε τον φασισμό!

Στις 9 Μάη τιμάμε και εμπνεόμαστε από τη Μεγάλη Αντιφασιστική Νίκη των Λαών.

Δυνατό ΝΑΙ στο ΚΚΕ, το πιο δυνατό ΟΧΙ στην Ευρωπαϊκή Ένωση της φτώχειας, των μνημονίων, των πολέμων!

Κομμουνιστική Νεολαία Ελλάδας © 2016