Κάνουμε τη διαφορά! Η ψήφος των μαθητών θα είναι κόκκινη!

Μαΐ 21, 2019
Ανακοινώσεις Εκλογές Μαθητές

Φέτος, στις 26 Μάη, οι μαθητές της Β' και Γ' Λυκείου θα ψηφίσουμε για πρώτη φορά στις ευρωεκλογές, τις περιφερειακές και δημοτικές εκλογές. Όσοι ποντάρουν πως θα ψηφίσουμε µία από τα ίδια, κάνουν λάθος! Έχουμε μια ευκαιρία! ∆εν θα την αφήσουμε να πάει χαμένη!

Είναι στο χέρι μας να κάνουμε τη διαφορά, ψηφίζοντας ΚΚΕ!

ΚΚΕ γιατί είναι η μόνη αντισυστημική ψήφος.

Εμείς, που δεν δεχόμαστε την αδικία, που έχουμε όνειρα για τη ζωή και το μέλλον μας, ΑΠΟΡΡΙΠΤΟΥΜΕ την πολιτική που "εκτελεί" τα δικαιώματά μας! Αυτή η πολιτική βάζει εμπόδια στη μόρφωση, την άθληση και την ψυχαγωγία μας, ταυτίζεται με μνημόνια, σκάνδαλα, ρουσφέτια και βολέματα. Είναι η πολιτική της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Την ασκούν τα κόμματα που κυβέρνησαν, καθώς και τα υπόλοιπα κόμματα του συστήματος, που εξυπηρετούν τους λίγους και τα συμφέροντά τους.

Εμείς είμαστε οι πολλοί! Μας νοιάζει η ζωή και το μέλλον μας, γι' αυτό και τα όνειρά μας δεν συμβαδίζουν με τα δικά τους συμφέροντα. Είμαστε απέναντι! Ψηφίζουμε ΚΚΕ, γιατί είναι το µόνο κόμμα που τους πάει κόντρα. ∆εν διστάζει να τα βάλει με τα μεγάλα επιχειρηματικά συµφέροντα, στον αγώνα για την ικανοποίηση των συµφερόντων των πολλών. Έχει πρόταση ανατροπής του συστήματος!

Την αγανάκτησή µας δεν τη χαρίζουμε. Ούτε στον ΣΥΡΙΖΑ, ούτε στη Ν∆, ούτε στα "μικρά" κόμματα του συστήματος, που σήμερα ψηφίζεις και δεν ξέρεις αύριο τι θα σου βγουν. Ψηφίζουμε ΚΚΕ για να γίνει η αγανάκτησή µας δύναμη ανατροπής!

ΚΚΕ γιατί η νέα γενιά έχει ιδανικά, ούτε ξεπουλιέται, ούτε προσκυνά.

Εμείς δεν παζαρεύουμεµε τα δικαιώματά µας! ∆εν διαλέγουμε αν θα είναι ο ΣΥΡΙΖΑ, ή η Ν∆ που θα τα τσακίζει. Τους χαλάµε τα σχέδια!

Μπορούμε και πρέπει να ζούμε καλύτερα, να απολαμβάνουμε τα σύγχρονα δικαιώματά µας, που αντιστοιχούν στη μεγάλη ανάπτυξη της επιστήμης και της τεχνολογίας.

Αυτό είναι το πραγματικά σύγχρονο και προοδευτικό σήμερα. Αυτή τη ζωή θα την κατακτήσουµε µε αγώνα, αμφισβήτηση, σύγκρουση!

Τέτοιο μήνυμα μαχητικότητας, ελπίδας και αισιοδοξίας στέλνουμε µε την ψήφο µας.

Ποτέ κανένας αγώνας δεν κερδήθηκε από την εξέδρα! Η λογική της αποχής, του "τίποτα δεν αλλάζει", τελικά βολεύει αυτούς που θέλουν να αλλάξουν τα πράγματα προς το χειρότερο…

ΚΚΕ γιατί ψηφίζουμε όπως αγωνιζόμαστε.

Συναντηθήκαμε στους δίκαιους αγώνες µας για ένα σχολείο που θα μορφώνει και δεν θα εξοντώνει, κόντρα στο νομοσχέδιο ΣΥΡΙΖΑ - Γαβρόγλου, που το κάνει χειρότερο.

Συναντηθήκαμε, ενώνοντας τις ανησυχίες µας, τους προβληματισμούς µας, τα όνειρά µας… Να συναντηθούμε και στην κάλπη!

Γιατί εμπιστευόμαστε τη δύναµη του συλλογικού και οργανωμένου αγώνα, τη δική µας δύναμη. Γι' αυτό και θα τη δυναμώσουµε µε την ψήφο µας!

Για να γίνουµε πιο πολλοί αυτοί που αντιστεκόμαστε, διεκδικούμε, ανοίγουμε το δρόμο για να ζήσουμε αλλιώς.

ΚΚΕ γιατί είναι η μόνη αντιφασιστική ψήφος.

Εμείς, που μισούµε τους φασίστες, έχουμε μια ευκαιρία: Να γκρεμίσουµε τη ναζιστική Χρυσή Αυγή από την 3η θέση. Ψηφίζουμε ΚΚΕ, το µόνο κόμμα που τα βάζει στα ίσα µε τους φασίστες. ∆υναμώνουμε τον αγώνα ενάντια στο σύστημα που τους γεννά και τους θρέφει.

ΚΚΕ γιατί παλεύουμε για την Ελλάδα και τη Ευρώπη του σοσιαλισμού.

Στέλνουμε πανευρωπαϊκό μήνυμα! Η ΕΕ των εκατομμυρίων φτωχών, ανέργων και αστέγων, η ΕΕ των πολέμων και των θαλασσοπνιγμένων προσφύγων, η ΕΕ της καταστολής και του αυταρχισμού δεν είναι η δική µας Ευρώπη. ∆υναμώνουμε τον αγώνα για την Ελλάδα και την Ευρώπη του σοσιαλισμού, της κοινωνίας της πραγματικής ελευθερίας, της ζωής µε δικαιώματα!

Δυναμώνουμε το ΚΚΕ στις Ευρωεκλογες.

Τη "Λαϊκή Συσπείρωση" σε Δήμους και Περιφέρειες!