Ανακοίνωση της Οργάνωσης Περιοχής Αττικής της ΚΝΕ:Όλοι & όλες την Τρίτη 21 Φεβρουαρίου, στις 19:00, στην παράσταση διαμαρτυρίας στην Πρεσβεία των ΗΠΑ

Φεβ 16, 2023
Ανακοινώσεις

Η Ο.Π. Αττικής της ΚΝΕ καλεί τους νέους και τις νέες της Αθήνας να συμμετέχουν στην παράσταση διαμαρτυρίας στην Πρεσβεία των ΗΠΑ, με αφορμή την επίσκεψη του Υπ. Εξωτερικών των ΗΠΑ, την Τρίτη 21 Φεβρουαρίου, στις 19.00, με σημείο συνάντησης το πάρκο Ελευθερίας. 

Ένα χρόνο από τη συμπλήρωση του πολέμου ΝΑΤΟ - Ρωσίας στο έδαφος της Ουκρανίας, ο εκπρόσωπος του αμερικανικού ιμπεριαλισμού έρχεται για να συναντηθεί τόσο με τον πρωθυπουργό Κυρ. Μητσοτάκη όσο και με τον πρώην πρωθυπουργό Αλ. Τσίπρα. Αντικείμενο της συνάντησης θα είναι η ενίσχυση της εμπλοκής της χώρας στον ιμπεριαλιστικό πόλεμο στην Ουκρανία, με την αποστολή όπλων και τη χρησιμοποίηση των βάσεων που βρίσκονται στη χώρα μας. Έτσι “εγκαινιάζεται” ο 4ος Στρατηγικός Διάλογος ΗΠΑ - Ελλάδας που ξεκίνησε επί διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ και υλοποιείται επί ΝΔ! 

Δυναμώνουμε τον αγώνα μας: 

  • Για τερματισμό της συμμετοχής της χώρας στον ιμπεριαλιστικό πόλεμο που διεξάγεται στα εδάφη της Ουκρανίας.
  • Για την απεμπλοκή της χώρας μας από τα επικίνδυνα σχέδια των ΗΠΑ και του ΝΑΤΟ.
  • Για να κλείσουν οι ξένες στρατιωτικές βάσεις στην Ελλάδα.
  • Kανένας φαντάρος ή στέλεχος των ελληνικών ενόπλων δυνάμεων έξω από τα σύνορα.
  • Για την αποδέσμευση από τις ιμπεριαλιστικές ενώσεις, ΝΑΤΟ-ΕΕ, με τον ελληνικό λαό πραγματικά στην εξουσία.

Δυναμώνουμε τη συμπόρευση με το ΚΚΕ στους καθημερινούς αγώνες, στους μαζικούς φορείς, στις εκλογικές αναμετρήσεις του επόμενου διαστήματος.