Ανακοίνωση της Επιτροπής Δημόσιου Προσυνεδριακού Διαλόγου

Οκτ 15, 2022
Ανακοινώσεις Συνέδριο 13ο Συνέδριο

Το Κεντρικό Συμβούλιο της ΚΝΕ, μπροστά στο 13ο Συνέδριο της Οργάνωσης, αποφάσισε τη πραγματοποίηση δημόσιου διαλόγου, μέσα από τις σελίδες του «Οδηγητή».

Η Επιτροπή δημόσιου προσυνεδριακού διαλόγου ενημερώνει για τα εξής ζητήματα:

  1. Στο δημόσιο προσυνεδριακό διάλογο μπορούν να συμμετάσχουν τα μέλη, οι φίλοι και οι φίλες της οργάνωσης, όσοι θέλουν να συμβάλλουν στον δημόσιο διάλογο για τις Θέσεις του Κεντρικού Συμβουλίου της ΚΝΕ για το 13ο Συνέδριο.
  2. Καθένας και καθεμία, που θέλει να συμβάλλει στον διάλογο, μπορεί να στείλει ένα κείμενο. Ανώτατο όριο έκτασης κειμένου είναι οι οκτακόσιες (800) λέξεις.
  3. Κάθε κείμενο πρέπει απαραίτητα να έχει τα παρακάτω στοιχεία του συγγραφέα: Το ονοματεπώνυμο, τη διεύθυνση, το τηλέφωνο, την οργάνωση που ανήκει, αν είναι μέλος της ΚΝΕ, ή την οργάνωση της ΚΝΕ με την οποία έχει επαφή αν είναι φίλος της ΚΝΕ, προκειμένου η Επιτροπή να έχει τη δυνατότητα επικοινωνίας μαζί του.
  4. Τα κείμενα μπορούν να στέλνονται:

α) Ηλεκτρονικά στη διεύθυνση prosynedriakos@kne.gr με ένδειξη “Για την Επιτροπή Δημόσιου Προσυνεδριακού Διαλόγου”

β) Ταχυδρομικώς στη διεύθυνση: Κεντρικό Συμβούλιο ΚΝΕ, Λεωφόρος Ηρακλείου 145, ΤΚ 14231 και να έχουν την ένδειξη: “Για την Επιτροπή Δημόσιου Προσυνεδριακού Διαλόγου”

γ) Μέσω των οργανώσεων της ΚΝΕ.

  1. Η Επιτροπή θα δέχεται κείμενα ως τις 17 Ιανουαρίου 2022. Τα κείμενα θα δημοσιευθούν στα τεύχη του Οδηγητή των μηνών Δεκέμβρη, Γενάρη και Φλεβάρη.
  2. Κείμενα που είτε έρθουν στην Επιτροπή εκπρόθεσμα, είτε ξεπερνούν την έκταση που έχει προσδιοριστεί, δεν θα δημοσιευτούν. Θα τεθούν, όμως, υπόψη των αντιπροσώπων του 13ου Συνεδρίου. Αποκλείονται από τη δημοσίευση κείμενα που είναι εκτός των θεμάτων των Θέσεων για το 13ο Συνέδριο. Αποκλείονται κείμενα με αναφορές σε πρόσωπα. Επίσης, δεν θα δημοσιευτούν κείμενα ανώνυμα, με ελλιπή στοιχεία, κείμενα με περιεχόμενο υβριστικό, εχθρικό προς τον χαρακτήρα της ΚΝΕ.

Για επικοινωνία με την Επιτροπή επίσης μπορείτε να απευθύνεστε στο τηλ: 2102592434