45ο Φεστιβάλ ΚΝΕ - ΟΔΗΓΗΤΗ:Ολοκληρώθηκαν οι εκδηλώσεις του 45ου Φεστιβάλ ΚΝΕ - ΟΔΗΓΗΤΗ

Σεπ 23, 2019
Ανακοινώσεις Πολιτισμός Φεστιβάλ

Με συμμετοχή που ξεπέρασε κάθε προηγούμενο, ολοκληρώθηκαν οι εκδηλώσεις του 45ου Φεστιβάλ ΚΝΕ-Οδηγητή σε όλη τη χώρα.

Με σύνθημα «Με τους αγώνες, τα όνειρα, τη δύναμή μας “…θα χτίσουμε έναν κόσμο λέφτερο, ανοιχτό, γεμάτο ελπίδα…”, τον Σοσιαλισμό», το 45ο Φεστιβάλ ΚΝΕ-Οδηγητή “ταξίδεψε” απ’ άκρη σ’ άκρη σ’ όλη την Ελλάδα, κορυφώνοντας τις εκδηλώσεις του στην Αθήνα, το τριήμερο 19-20-21 Σεπτέμβρη, στο Πάρκο Περιβαλλοντικής Ευαισθητοποίησης "Αντώνης Τρίτσης".

Η πραγματοποίηση των κεντρικών εκδηλώσεων του Φεστιβάλ -για 10η συνεχόμενη χρονιά- στο Πάρκο Τρίτση στο Ίλιον αποτελεί μια ακόμα συμβολή της ΚΝΕ στον αγώνα για Πάρκο ανοιχτό στο λαό και κλειστό στα επιχειρηματικά συμφέροντα, μια ακόμα συμβολή στην ανάδειξη των αιτημάτων ενάντια στην εγκατάλειψή του και την έλλειψη κρατικής χρηματοδότησης. Το Πάρκο Τρίτση παραδόθηκε ακόμα πιο καθαρό απ’ ό,τι πριν για τον λαό των δυτικών προαστίων της Αθήνας. Άλλωστε, ο σεβασμός στο πάρκο και ο καθαρισμός του είναι στοιχείο που “συνοδεύει” το Φεστιβάλ ΚΝΕ-Οδηγητή όλα τα χρόνια που διεξάγεται στον συγκεκριμένο χώρο.

Καλούμε τους δεκάδες χιλιάδες νέους και τις νέες, μαθητές, εργαζόμενους, φοιτητές και σπουδαστές σχολών κατάρτισης, που συμμετείχαν στις εκδηλώσεις του 45ου Φεστιβάλ ΚΝΕ - Οδηγητή σε όλη τη χώρα, να δώσουν μαχητικά το "παρών" στους αγώνες, με πρώτο σταθμό τις αυριανές απεργιακές συγκεντρώσεις.

New image series

16 Εικόνες