Πολύμορφη δραστηριότητα της ΚΝΕ ενάντια στην ισραηλινή κατοχή της Παλαιστίνης και στην εμπλοκή της χώρας μας στη σφαγή

Οκτ 16, 2023
Ανακοινώσεις Διεθνής Δράση Διεθνιστική Αλληλεγγύη
Με σύνθημα "Η ιστορία έχει μια σωστή πλευρά, με την Παλαιστίνη ως τη λευτεριά! - Όχι στην ισραηλινή κατοχή της Παλαιστίνης που πληρώνει και ο λαός του Ισραήλ", η ΚΝΕ οργανώνει μεγάλη, πολύμορφη δραστηριότητα, επιδιώκοντας να αναδείξει τις εγκληματικές συνέπειες από την ισραηλινή κατοχή της Παλαιστίνης, η οποία προκαλεί μεγάλες τραγωδίες, συγκρούσεις και δεινά στους λαούς της περιοχής και στο δικαίωμά τους να ζήσουν ειρηνικά, πυροδοτώντας τον κίνδυνο γενικευμένου πολέμου.
Η ΚΝΕ, παράλληλα με τις περιοδείες που πραγματοποιεί σε σχολεία, Πανεπιστήμια, χώρους δουλειάς, άθλησης και πολιτισμού, στηρίζει τις συγκεντρώσεις αλληλεγγύης που διοργανώνουν εργατικά σωματεία, φοιτητικοί σύλλογοι και μαζικοί φορείς σε όλη την Ελλάδα.
Ιδιαίτερα καλεί τους νέους και τις νέες της Αθήνας και του Πειραιά να δώσουν δυναμικό "παρών" στη συγκέντρωση ενάντια στην ισραηλινή κατοχή της Παλαιστίνης, όπως και ενάντια στην εμπλοκή της χώρας μας στα νέα εγκλήματα του δολοφονικού ισραηλινού κράτους. Η συγκέντρωση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 18 Οκτωβρίου, στις 19:00, στο Σύνταγμα και θα ακολουθήσει πορεία στην πρεσβεία του Ισραήλ.
Afisa_Palaistini