Σχόλιο του Γραφείου Τύπου του ΚΣ της ΚΝΕ:Ρητό ναζιστή, στρατάρχη της Βέρμαχτ, σε τοίχο στρατοπέδου στην Λέσβο σβήστηκε μετά από αντιδράσεις στρατιωτών! Σοβαρές οι ευθύνες της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ!

265mk
Δεκ 14, 2018
Ανακοινώσεις Γραφείο Τύπου Κ.Σ. της Κ.Ν.Ε. Νέοι στρατευμένοι

Ένα ακόμα απαράδεκτο και πολύ σοβαρό περιστατικό δράσης φασιστοειδών απέτρεψαν με αντιδράσεις τους στρατευμένοι. Σε στρατιωτική μονάδα στο Μανταμάδο Λέσβου, και συγκεκριμένα στο 265 Μηχανοκίνητο Τάγμα Εθνοφυλακής, με ευθύνη της διοίκησης «στολίστηκε» τοίχος του στρατοπέδου με φασιστικό «ρητό» του στρατάρχη της ναζιστικής Βέρμαχτ και εγκληματία πολέμου, Εριχ Φον Μάινσταιν, που πρωτοστάτησε στην εισβολή των ναζί στην Πολωνία και στη Σοβιετική Ένωση κατά τον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο, το οποίο λέει ότι «Η αυτοπεποίθηση των απλών στρατιωτών εξαρτάται απόλυτα από τη δύναμη του χαρακτήρα του διοικητή τους»... Μετά τις διαμαρτυρίες των στρατιωτών που υπηρετούν στην μονάδα το σύνθημα σβήστηκε!

Αυτό το περιστατικό έρχεται να προστεθεί στις συνεχείς προσκλήσεις ναζιστών βουλευτών σε ασκήσεις και εκδηλώσεις των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας και στις κοινές επισκέψεις στελεχών της κυβέρνησης μαζί με υπόδικους βουλευτές της ναζιστικής εγκληματικής Χρυσής Αυγής σε στρατιωτικά φυλάκια. Επιβεβαιώνεται για άλλη μια φορά ότι παρά τα κούφια λόγια περί «μετώπων ενάντια στην ακροδεξιά», αυτή η ανοχή που δείχνει η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ αποθρασύνει κάθε λογής φασιστικά στοιχεία και τη δράση τους μέσα στα στρατόπεδα.

Απομονώνουμε παντού την ναζιστική-εγκληματική Χρυσή Αυγή. Καμία ανοχή στους φασίστες, τις σάπιες φασιστικές ιδέες και πράξεις τους.