Ευρωεκλογές 9 Ιουνίου 2024:Χτύπα το σύστημα εκεί που πονάει! #ΤΩΡΑ_ΚΚΕ

Μαΐ 12, 2024
Ανακοινώσεις Εκλογές Μαθητές

Αν είσαι μαθητής ή μαθήτρια στην Β’ και Γ’ Λυκείου, στις 9 Ιουνίου ψηφίζεις κι εσύ! Εκλέγεις ευρωβουλευτές στην Ευρωπαϊκή Ένωση και κάνεις τη φωνή σου να ακουστεί σε όλη την Ευρώπη.

Γι’ αυτό, η ψήφος σου να είναι κόκκινη! Χρειάζεσαι δυνατό ΚΚΕ και εκεί που παίρνονται οι αντιλαϊκές αποφάσεις, στην Ευρωβουλή, και εκεί που ανατρέπονται, στους δρόμους του αγώνα!

Διάλεξε πλευρά! Με αυτούς που καταστρέφουν τις ζωές μας ή με τους λαούς που αγωνίζονται;

Για όλα όσα φώναξες, οργίστηκες, αγωνίστηκες...

Για όλα όσα ζήσαμε από την πανδημία μέχρι σήμερα...

Για όλα όσα ετοιμάζουν για εμάς χωρίς εμάς...

...Ψήφισε ΚΚΕ!

 


Η ψήφος στο ΚΚΕ είναι:

  • Αγωνιστική!
    Ταιριάζει σε μια γενιά που ξέρει να αγωνίζεται για τη ζωή της!
    Που ορκίστηκε να μην ξεχαστεί το έγκλημα στα Τέμπη και να πληρώσουν όλοι οι ένοχοι: κυβερνήσεις, Υπουργοί, εταιρεία και συνολικά η πολιτική που για τα κέρδη των λίγων δεν υπολογίζει τη ζωή μας. 
    Που αντιστάθηκε στα ιδιωτικά πανεπιστήμια και όσους θέλησαν να κάνουν νόμο την αδικία.
    Που διεκδίκησε σχολεία ασφαλή, σύγχρονα και χωρίς ελλείψεις.
    Μόνο οι αγώνες του λαού και της νεολαίας στρίμωξαν την κυβέρνηση. Σε αυτούς τους αγώνες διαθέτουν όλες τους τις δυνάμεις το ΚΚΕ και η ΚΝΕ!

 

  • Αντισυστημική!
    Γιατί μόνο το ΚΚΕ τα βάζει με το σύστημα της εκμετάλλευσης, την Ευρωπαϊκή Ένωση, την κυβέρνηση, τους φασίστες και τα άλλα κόμματα (ΠΑΣΟΚ, ΣΥΡΙΖΑ, Νέα Αριστερά και Ελληνική Λύση) που ψηφίζουν από 55% έως 93% τους ίδιους νόμους με τον Μητσοτάκη στην Ευρωβουλή.
    Γιατί μόνο το ΚΚΕ δεν έχει εξαρτήσεις ούτε συναλλαγές με μεγάλα επιχειρηματικά συμφέροντα, με διαφθορά και σκάνδαλα.
    Γιατί μόνο το ΚΚΕ έχει πρόταση και σχέδιο για την ανατροπή του βάρβαρου και σάπιου καπιταλιστικού συστήματος, για μια διαφορετική κοινωνία που θα έχει στο επίκεντρο τις ανάγκες των πολλών και όχι τα κέρδη των λίγων!

 

  • Αντιπολεμική!
    Σε μια ΕΕ που συμμετέχει, αλλά και δημιουργεί εστίες πολέμου, που δίνει δισεκατομμύρια ευρώ για πολεμικούς εξοπλισμούς και στηρίζει τη γενοκτονία του παλαιστινιακού λαού από το κράτος-δολοφόνο του Ισραήλ μαζί με τις ΗΠΑ, το ΝΑΤΟ και τις κυβερνήσεις, η κάλπη με χιλιάδες νεανικές ψήφους στο ΚΚΕ μπορεί να “φωνάξει” ξανά “Λευτεριά στην Παλαιστίνη”, να στείλει μήνυμα ενάντια στην πολεμική εμπλοκή της χώρας μας!

 

  • Αυθεντική!
    Διάλεξε να ψηφίσεις ανθρώπους σαν κι εσένα, με κοινά όνειρα και ζόρια, που έγιναν γνωστοί από την αγωνιστική τους δράση για τα δικαιώματα όλων μας.
    Μην την πατήσεις με όλους τους celebrities και τους/τις influencers που κατεβαίνπουν υποψήφιοι και κάνουν προεκλογικές καμπάνιες “lifestyle” για να κλέψουν την ψήφο σου και να κρύψουν τις σάπιες αξίες και πολιτικές των κομμάτων τους.

 

  • Κλωτσιά στον φασισμό και την ακροδεξιά!
    Γιατί μόνο ο λαός, η νεολαία και το κίνημά τους μπορούν να στείλουν τους φασίστες στον σκουπιδοντενεκέ! Αντίθετα, η ΕΕ του ρατσισμού και της ξενοφοβίας, του πολέμου και της αντιμεταναστευτικής πολιτικής, του αντικομμουνισμού και των ακροδεξιών κομμάτων, που κυβερνούν σε πολλά κράτη-μέλη, τροφοδοτεί την άνοδο ακροδεξιών, φασιστικών δυνάμεων.

 


 

Η αποχή βολεύει το σύστημα και όσους σε θέλουν στην γωνία!

6 στους 10 νέους απείχαν στις προηγούμενες εκλογές και δεν ίδρωσε το αυτί κανενός! 

Αντίθετα, βρίσκουν ευκαιρία να μιλάνε για “μια γενιά που δεν την νοιάζει” και αξιοποιούν την αποχή ως “πράσινο φως” για να συνεχίσουν τα σχέδιά τους σε βάρος μας.

Κάνε το βήμα, ψήφισε ΚΚΕ!